DHOMË STANDARTE

null

Dhomë dopio për dy persona. E dizenjuar këndshëm duke ndërthurur së bashku elementet klasik dhe modern në një dhomë të vetme. Ka nje krevat dopio që i përshtatet ndjeshëm rehatisë dhe komoditeti të çiftit.

Lexo më shumë

SUITË ROYAL

null

Suitë Royal për një çift. Kjo dhomë ka nje krevat dopio të madh që i përshtatet ndjeshëm rehatisë dhe komoditeti të çiftit. Dhoma disponon një ballkon privat që ofron një pamje të këndshme.

Lexo më shumë

DHOMË DYSHE STANDARTE

null

Dhomë dyshe për dy persona. E dizenjuar këndshëm duke ndërthurur së bashku elementet klasik dhe modern në një dhomë të vetme. Është e pajisur me dy krevate tek.

Lexo më shumë

DHOMË TRESHE STANDARTE

null

Dhomë treshe për tre persona. E dizenjuar këndshëm duke ndërthurur së bashku elementet klasik dhe modern në një dhomë të vetme. Është e pajisur me një krevat dopio dhe një krevat tek, ideale për një familje.

Lexo më shumë

SUITË

null

Suitë për dy persona e dizenjuar sipas një stili të veçantë. Kjo dhomë ka nje krevat dopio me përmasa të mëdha që i përshtatet ndjeshëm rehatisë dhe komoditetit të çiftit. Dhoma përmban Jacuzzi për t’ju ofruar relaksin e dëshiruar.

Lexo më shumë