DHOMË DYSHE

Dhomë dyshe për dy persona. E dizenjuar këndshëm duke ndërthurur së bashku elementet klasik dhe modern në një dhomë të vetme. Është e pajisur me dy krevate tek dhe është ideale për dy shokë. Ngjyrat e ngrohta të arit qe dominojnë i japin një atmosferë të ndjeshme ambjentit. Dhoma disponon ajër të kondicionuar, TV Plazma kabllor/satelitor, WIFI, dollap rrobash. Përmban tualet privat që ka dush dhe tharëse flokësh.

Shërbime  në   Dhomë