Empire Hotel Rezervo Heret Vendi më i mirë për të qenë. REZERVONI TANI NJË AVENTURE E MADHE
FILLON KËTU
Rezervo Heret Relaksohuni dhe ndjeni paqen në ju REZERVONI TANI
LUKSI MAKSIMAL
SENSACION EKSKLUZIV
Rezervo Heret Hotel për të gjitha dëshirat REZERVONI TANI

- Ndani një përvojë madhështore.

Qëndroni në një nga hotelet më luksoze në Shqipëri! Ne garantojmë rehati mbi të gjitha, rezervoni qëndrimin tuaj sot dhe shijoni udhëtimet tuaja pa stres!

Pishine

free Wifi

Restaurant

Bar

Plazh privat

Empire Hotel

Kjo pronë është 1 minutë në këmbë nga plazhi. Hotel Empire përmban një restorant, pishinë të jashtme sezonale, një bar dhe një zonë plazhi privat në Durrës.

Duke shfaqur dhoma familjare, kjo pronë gjithashtu u ofron mysafirëve një tarracë. Akomodimi ofron një recepsion 24-orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Wi-Fi falas është në dispozicion për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon.

Mysafirët në hotel mund të shijojnë mëngjes italian.

 

– Ne ju japim më shumë nga ato që dëshironi dhe më pak nga ato që nuk ju nevojiten.

Gjeni dhomën perfekte.

- I magjepsur nga eleganca.

Akomodimi ofron një recepsion 24-orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.
Wi-Fi falas është në dispozicion për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon.

Bar & Restaurant

Ku vini për t'u larguar nga gjithçka.

In our beach bar & restaurant you can enjoy various refreshing drinks. Spend a nice afternoon while enjoying a coffe or a cocktail prepared especially for your taste.

Ju mirëpresim në hotelin tonë për t'u çlodhur dhe për t'i bërë pushimet tuaja të paharrueshme. Stafi ynë profesional do t'ju ndihmojë me gjithçka që ju nevojitet.

Plazhi i Durrësit është 150 m nga Hotel Empire, ndërsa Porti i Durrësit është 2.8 km larg. Aeroporti më i afërt është Tirana International Mother Tereza, 34 km nga akomodimi, dhe prona ofron një transferim me pagesë të aeroportit.

Çiftet e pëlqejnë veçanërisht vendndodhjen.

Deshmite

0 +
Vlerësime
0 %
Klientë të lumtur

- Fjalët e mysafirave tonë

Empire Hotel

4/5