Rreth Empire Hotel

- Ndani një përvojë madhështore.

Qëndroni në një nga hotelet më luksoze në Shqipëri! Ne garantojmë rehati mbi të gjitha, rezervoni qëndrimin tuaj sot dhe shijoni udhëtimet tuaja pa stres!

Empire Hotel

Kjo pronë është 1 minutë në këmbë nga plazhi. Hotel Empire përmban një restorant, pishinë të jashtme sezonale, një bar dhe një zonë plazhi privat në Durrës.

Duke shfaqur dhoma familjare, kjo pronë gjithashtu u ofron mysafirëve një tarracë. Akomodimi ofron një recepsion 24-orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.

Wi-Fi falas është në dispozicion për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon.

Mysafirët në hotel mund të shijojnë mëngjes italian.

 

– Ne ju japim më shumë nga ato që dëshironi dhe më pak nga ato që nuk ju nevojiten.

Facilities & Amenities

Pishine

free Wifi

Restaurant

Bar

Plazh privat

Sherbim ne dhome

Ashensor

Recepsion 24 ore

Tarace

Dhoma Familjare

Gjeni dhomën perfekte.

- I magjepsur nga eleganca.

Akomodimi ofron një recepsion 24-orësh, shërbim në dhomë dhe këmbim valutor për mysafirët.
Wi-Fi falas është në dispozicion për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon.

- Fjalët e mysafirave tonë