Bar & Restaurant

Hotel Empire përmban një restorant, pishinë të jashtme sezonale, një bar dhe një zonë plazhi privat në Durrës.

Mirë se vini

Me i kerkuari ne qytet

Në bar dhe restorantin tonë të plazhit mund të shijoni pije të ndryshme freskuese. Kaloni një pasdite të këndshme duke shijuar një kafe apo një koktej të përgatitur enkas për shijen tuaj.