Dhomat & Suitat

Wi-Fi falas është në dispozicion për të gjithë mysafirët, ndërsa dhomat e zgjedhura do t'ju ofrojnë një ballkon.

Two Bedroom APARTMENT

Dhomë dyshe është e përshtatshme për një çift. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Krevati dopio komod ju bën të ndiheni të relaksuar.

Twin room

Dhoma Dyshe është e përshtatshme për dy persona. E dizenjuar ne menyre elegante duke kombinuar elementet klasike dhe moderne ne nje dhome teke. Ajo eshte e pajisur me dy krevate teke dhe nje ballkon.

Triple Room with Balcony

Triple room for three people. Elegantly designed combining classic and modern elements into a single room. It is equipped with a double bed and a single one, ideal for a family.

Suita Junior

Me një kapacitet prej dy personash dhe një hapësirë totale prej … metra katrorë, suita junior ka xhakuzi në dhomë dhe është e përshtatshme për një çift.

Suitë Superiore

Suita Superior është e përshtatshme për një çift. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Dhoma ka një ballkon privat me pamje të bukur. Krevati dopio komfort queen ju bën të ndiheni të relaksuar.

Economy Double or Twin Room

Dhomë dyshe është e përshtatshme për një çift. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Krevati dopio komod ju bën të ndiheni të relaksuar.

Dhomë dopjo ose dyshe me ballkon

Kjo dhomë është e përshtatshme për një çift ose dy persona. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Krevati dopio komod ju bën të ndiheni të relaksuar. I pajisur me një ballkon.

Dhomë ekonomike dopjo ose dyshe

Kjo dhomë është e përshtatshme për një çift ose dy persona. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Krevati dopio komod ju bën të ndiheni të relaksuar.

Suita Queen

Suita Queen është e përshtatshme për një çift. Dizenjuar në mënyrë elegante duke kombinuar elemente klasike dhe moderne në një dhomë të vetme. Dhoma ka një ballkon privat me pamje të bukur. Krevati dopio komfort queen ju bën të ndiheni të relaksuar.